ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Az esküvő a szerelmet, szeretetet, az elkötelezettséget és a boldogságot szimbolizálja. Az esküvői fotóknak ezeket az érzéseket kell visszaadniuk, tehát nem elég, ha csak szimplán dokumentálják az eseményeket, hanem egy történetet kell elmesélniük, aminek a főszereplői Ti lesztek. Az esküvő után az emlékek sajnos hamar elhalványulnak, így csak az esküvői fotók maradnak arra, hogy felidézzük azokat a csodálatos élményeket, pillanatokat, amiket az esküvőn átéltünk. Ezért nem mindegy, hogy ezt a nemes feladatot kire is bízzuk.
Amennyiben engem választanak a NAGY NAP megörökítésére a foglalást követően fontosnak tartom a személyes találkozót, hogy megbeszélhessünk minden részletet, a helyszínt, a fotózás menetét. Ez a megbeszélés az elképzelések egyeztetése miatt nagyon fontos, de az esküvő előtti héten minden esetben jelenkezem még egy utolsó pontosításra is.

Írjátok meg, mikor és hol lesz az esküvőtök és milyen programokat terveztetek! Kérjétek ajánlatomat, amelyben minden fontos kérdésre választ találtok majd! Szerződésben garantálom számotokra az esküvőtök fotózását, és foglaló ellenében tudjátok biztosítani magatoknak az időpontot. A professzionális felszereléssel készített felvételeket gondos és kifinomult utómunkával, az események hangulatához illő stílusban dolgozom ki. A lehető legrövidebb időn belül juthattok majd hozzá a több száz fotóhoz. Kérésetekre a legszebb képekből egyedi fotókönyvet szerkesztek és igény szerint előhívott papírképeket biztosítok. 

Ajánlatkérés

Esküvői csomagajánlataim és áraim elérhetők erre a gombra kattintva!

TETSZENEK A LEGUTÓBBI MUNKÁIM? LÉPJ VELEM KAPCSOLATBA!

ESKÜVŐI FOTÓK ÁTADÁSA

Hordozók, amiken méltó módon őrizhetitek, nézegethetitek az esküvői fotóitokat.

PENDRIVE

FINE ART ALBUM

VÁSZONNYOMATOK

Papírképek

JEGYES FOTÓZÁS

A jegyesfotózás tulajdonképpen egy próbafotózásként fogható fel. Amikor a jegyben járó párok már elkezdték felkutatni azt a fotóst, aki az esküvőjükön elkészíti a képeket és tegyük fel, megtaláltak engem, személyes találkozót szervezünk. Egy ilyen találkozó alkalmával viszont lehetőség van arra, hogy a beszélgetés mellett egy jegyesfotózást tartsunk. Ekkor kényelmes ruhában, kötöttségektől mentesen olyan fotók készülnek rólatok, amiket a meghívóval együtt kiküldhettek a vendégeknek, vagy éppen feltölthetitek az esküvői honlapotokra.

ELÉRHETŐSÉG

Szenvedélyem a fotográfia. Új embereket, új helyzeteket megismerni, minden pillanatból kihozni a maximumot. Különleges feladatnak tekintem az esküvők fotózását. Kívülállóként, de mégis barátként megörökíteni és megélni a szerelmesek Nagy Napját megtisztelő lehetőség. Ez a csoda inspirál.

© Copyright 2018 - szalaicsaba.hu - Minden jog fentartva!