Családi fotózás

Legyen szó baba, gyermek, vagy akár az egész családról készített fotókról keress bizalommal.
Kisbabát vártok. Megszületik, Felnő. Tudod, érzed a zsigereidben: megállítanád az időt. Ezért fotózol magad is. Felötlik benned az is, de jó lenne, ha egy külső személő is megmutatná, milyenek vagytok most, hogyan éltek, hogyan szerettek. Készüljenek olyan képek, ahol mindannyian rajta vagytok. Ezért profi fotóst keresel. Körülnézel, van miből válogatni, Díszletekre bukkansz, jelmezekre, berendezett stúdiókra. Érzed, hogy te valami mást szeretnél.
Valódibbat, igazibbat. Életszagút. De mégis szépet, amit kitehetsz a falra vagy albumba rendezhetsz.

MIT TARTALMAZNAK A CSOMAGOK?

FOTÓZÁS NÁLATOK
Nem kell a hidegben, melegben a gyerekeket hurcolászni vagy izgulni, hogy éppen a kocsiban alszik el vagy meg fog-e ijedni a műterem nagy és félelmetes felszerelésétől. Én megyek hozzátok. Ráérősen, otthonosan fotózunk. Ott, ahol nektek a legkényelmesebb, mert bármikor át tudtok öltözni, tízóraizni, elvonulni olvasni, legózni, inni. Nem kell izgulni, hogyan reagálnak az idegen környezetben vagy mit csináltok, ha éppen rossz napjuk van (nem lesz:)). Én igazodom hozzátok, és nem fordítva.
Jó időben természetesen a kültéri fotózásra minden további nélkül van lehetőség.

SIETSÉG NÉLKÜL
A fotózás kb. 1-1,5 órát tart. Részemről nincs sietés, sürgetés, viszont a gyerekek (0-tól 2-5 éves korig) 1-1,5 óra után el fognak fáradni. A helyzethez igazodunk majd, és minden pont úgy lesz jó.

TELJES KÉPSOROZAT
Az általam legjobbnak ítélt képeket leválogatom és alap szinten retusálom.
Hogy miért nem adom át az összes fotót? Mert hiszem, hogy az érték nem a mennyiségben rejlik. Hanem abban a 20-50-70 képben, melyek pontosan elmesélnek benneteket, melyek igazán különlegesek. Meg aztán gondolj csak bele: amikor 4-5 év múlva előveszed ezeket a képeket, nem a 300 képet szeretnéd majd látni, csak azt a néhányat, ami igazán fontos neked. Így működnek az emlékeink is, ott sem tartunk meg mindent, csak ami igazán számít.

És hogy miért nem adom át a nyers képeket? Szerencsére erről talán ma már nem is kell beszélni. Az étteremben sem a nyers alapanyagokat hozzák ki neked kosárban: azokat átformáják, átdolgozzák, és valami új csodát alkotnak belőle. A fénykép élete az exponáláskor éppen csak elkezdődik.

AJÁNLATKÉRÉS

Amennyiben kérdésed van, az alábbi telefonszámon, illetve a lenti mezők kitöltésével veheted fel velem a kapcsolatot.

Segítek nektek megőrizni, megmutatni a mosolyokat, az érintéseket, a fényeket, remélem, hogy sikerül apró darab művészetté alakítani a mindennapokat, azt a puszit, amit tegnap is adhattál volna, azt az ölelést, ami holnap is meg fog történni, azt a féltő mozdulatot, amivel két óra múlva újra átöltözteted a gyermeket.

TETSZENEK A LEGUTÓBBI MUNKÁIM? LÉPJ VELEM KAPCSOLATBA!

© Copyright 2018 - szalaicsaba.hu - Minden jog fentartva!